Over Ons

De persoonlijke begeleiding van onze cliënten vormt nog steeds de basis van onze werkzaamheden.

Door de hoge graad van automatisering is door de door u gewenste informatie ieder moment beschikbaar. Of het nu gaat om tussentijdse overzichten, of een analyse van jaarcijfers. Bovendien wordt veel tijd bespaard en dat vind u op een plezierige manier terug in uw kosten.

Lise Accountancy bestaat al meer dan 86 jaar. Onze lange en brede ervaring (door middel van permanente educatie) staat garant voor de adequate uitvoering van alle financiële zaken. Een speciaal op uw situatie afgestemde combinatie van onze diensten heeft het grote voordeel dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Hierdoor wordt uw rendement weer gunstig beïnvloed. Daarnaast geven wij deskundige adviezen op financieel, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch terrein.

Tot onze cliënten behoren ondernemers uit het MKB, de agrarische sector, zelfstandige beroepsbeoefenaren, verenigingen en stichtingen. Ook verzorgen wij de belastingaangiften voor onze particuliere cliënten.
Elke cliënt heeft een vaste accountmanager, die uw bedrijf en uw branche goed kent. Door de korte lijnen en door onze persoonlijke benadering kunnen wij onze relaties optimaal van dienst zijn. Oprechte belangstelling voor u en uw onderneming zorgt er voor dat wij graag met u meedenken over uw toekomststrategieën.

Lise Accountancy is een accountantskantoor dat veel waarde hecht aan kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en het RB (Register Belastingadviseurs). Door onder andere de strikte gedrags- en beroepsregels en de up-to-date kennis van deze organisaties bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit.